Mihnea dixit (82)   Leave a comment

Momentan, deşi pricep financiar asemenea imbecilităţi, pe mine mă bulversează reclamele făcute/plătite de unii/unele pe reţelele altora. E halucinant să vezi reclame la UPC pe RDS (cum văd la Deva), sau la Dolce pe UPC (cum e cazul la Orăştie). Cum am zis, eu pot să pricep lucrurile astea. Daaaaar! (căci există un dar!), Mihnea nu poate, pentru că e un înger şi e inocent.

Aşa că îngeru’ vede tot felul de prostii la televizor şi chiar crede că sunt realizabile. Cum a fost cazul reclamei de zilele trecute, când pe posturile emise de hapsânii de la Digi, rula în neştire o reclamă care le spunea copiilor că dacă cretinii de părinţi ai lor, în speţă io, trec la nesimţiţii de la UPC, puradeii or să primească o telecomandă magică. Numa trebe să te gândeşti şi desenele animate se vor înfăţişa pe ecranul televizorului. Eventual, mai tragi şi două limbi la telecomanda galbenă ca un submarin. Prin urmare, Mihnea a început să urle la mine să mă uit la reclame ce ar trebui interzise şi să-i iau şi lui una. O telecomandă, nu o reclamă. Mai precis să trec la UPC-ul care mi-o mâncat nervii mai bine de zece ani.

Când i-am replicat că aşa ceva nu se mai poate în vecii-vecilor-amin, să ştiu că stăm fără desene, îngeru’ s-o pus pe plâns. Că el vrea telecomanda galbenă care face gândurile să devină realitate. I-am explicat cu toată eleganţa de care-am fost în stare că dacă nu tace, îl bat. Că dacă vrea UPC, să meargă la bună-sa la Orăştie, că ea are. Nici una, nici două, Mihnea m-o pus s-o sun pe bună-sa. Aia, când i-o auzit glăsciorul o început cu linguşelile: „Vaiiii, sufletu’ lu’ Dica!!! Ce faci, unde eşti, cum te simţi, ce vrei, când vi la mine…” etc., etc., etc. Mihnea o răbdat cât o răbdat să tot o audă, apoi o oprit-o:

– Dica, nu te-am sunat să vorbim! Ascultă-mă! Vreau si eu o telecomandă galbenă! Să mi-o adusi când vii. Pa!

Şi o închis.

Posted 2014/06/01 by danieliiancu in Mihnea, Mihnea dixit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: