Mihnea dixit (75)   Leave a comment

Cam din anul 2009 încoace, una dintre problemele majore, cauzatoare de peri albi în capul meu, a fost tragerea de puţă. Adică îngeru’ meu trăgea, şi încă mai trage de puţa lui, cu amândouă mânuţele când prinde ocazia. Mai precis în fiecare clipă când nu suntem noi atenţi. Io şi ori-şi-care dintre Dici. Că, atunci când e în grija bunicilor (de sex masculin), Bunicu de obicei se uită la sport, iar lu’ Bubu i se fâlfâie. Tragă-se nepotu’ de puţă cât vrea, că el citeşte Karl May!

Prin urmare, Mihnea trage. Uneori până dă şi sângele prin zgârieturi. Normal, urmează tratament cu tot felul de unguente care mai de care mai pişcăcioase. Şi îngeru’ urlă. Şi plânge. Şi se vaită. Şi dă vina pe chiloţei că-s prea strâmţi. Şi-l strâng, şi de aia se scarpină el. Aşa că bună-sa, ca să-i facă pe plac, i-o aruncat bunătate de trei duzini de chiloţei noi-nouţi. La ghenă i-o aruncat, direct! Şi i-o luat alţii. La fel de nou-nouţi, da’ mai mari. Cică.

O trecut o bucată de timp. Până când, într-o bună dimineaţă, Mihnea îi trage o pălmuţă peste ochi Dică-sii. Când femeia sare speriată drept în mijlocul camerei, îngeru’ zice suav:

– Dicaaaa… cred că chiloseii erau buni… da’ pusa asta-i prea mare!!!

Şi, scărpinându-se, a adormit la loc.

Posted 2014/03/12 by danieliiancu in Mihnea, Mihnea dixit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: