SuperBlog 2013 (1): Pe ultima sută de minute…   6 comments

După minunea din toamna trecută, când am reuşit să nu mă retrag din SuperBlog până în etapa a opta, puterea mea de concentrare a crescut în faţa propiilor mele priviri. „Aşa da!” mi-am zis. „Vezi că se poate?!”… Prin urmare eram tare hotărât să mă înscriu din nou. Tot anul m-am gândit la asta. Chiar am visat noaptea de vreo trei ori cum mă duelez cu ceilalţi participanţi. Atât de mult şi de intens am visat că nici n-am băgat de seamă cum a trecut timpul şi m-am trezit că-i 30 septembrie şi că-i e ultima zi de înscriere.

Panicat l-am sunat pe înger să-l întreb ce să fac. Dacă să mă mai înscriu sau nu. Nu mi-o răspuns. Am început să mă dau cu capu’ de tastatură. Nici aşa îngeru’ nu m-o băgat în seamă! Că era ocupat cu somnicu’ de după-amiază! Stăteam şi mă uitam în gol pe geam. Nu ştiam ce decizie să iau. O cioară s-o legănat pe-o sârmă  un ceas şi 45 de minute. La un moment dat o sunat telefonul şi cioara o zburat de pe cablu. Fericit, am răspuns şi am început să-i cer sfaturi îngerului. Ce să fac? Să mă înscriu în SuperBlog 2013? Da’ dacă nu am timp să scriu? Mă ajută el? Mă susţine? Nu râde cumva de mine dacă n-am inspiraţie?… De partea cealaltă a telefonului nimic… Linişte. Am strigat. Iar nimic. Până la urmă m-am uitat la număr şi am văzut că-i altcineva care voia informaţii ştiinţifice. I-am zis să mă lase-n pace că io am treabă.

Nici n-am închis bine că iar o sunat telefonul. „Băăăă! Tu n-auzi să mă laşi în pace?”, am urlat teribil de iritat…

– Da’ di se Tati meu?

Era îngeru’! Ioiiii! M-am apucat să-i explic cu de-amănuntul. Ce nevoi am. Numai că pe Mihnea nu-l interesau astfel de lucruri şi m-o întrebat se fac. I-am zis că… mânc. M-o chestionat când merg după el. I-am zis că după ce gat de mâncat. O fost curios să afle cât mai am în farfurie. I-am răspuns că vreo patru linguri…

Oooo! Păi nisi nu-i mult, Tati meu. 1-2-3-4. Gata. Hai după mine!

I-am promis că sorb zama şi plec după el. Abia am apucat să închid că iar o sunat.

Tatiiiii, ai gătat?

I-am explicat că nici nu aveam cum să gat de mâncat dacă stau la poveşti cu el. O înţeles şi o închis telefonul fără să-mi dea pupic. După care a sunat iar, fix la 3 secunde.

Tatiiii, vreau să-mi cumperi o masinusă!

I-am zis că-i noapte şi maşinuţele nu stau pe garduri. El o insistat să găsesc garduri corespunzătoare… Din păcate, timpul lucra împotriva mea. Aşa că l-am asigurat că găsesc io un gard în care să se fi împlântat vreo maşină. Şi m-am decis să particip la SuperBlog 2013. Fie ce-o fi! Asta e. Cu-o gafă pe zi toţi suntem datori!

SuperBlog 2013

Reclame

Posted 2013/09/30 by danieliiancu in Articole, SuperBlog 2013

6 responses to “SuperBlog 2013 (1): Pe ultima sută de minute…

Subscribe to comments with RSS.

  1. Zâmbesc de câte ori îl citesc pe Înger. 🙂 Și mă bucur că te-ai înscris la SuperBlog. Cu tine suntem 4 hunedoreni (sau nu am numărat eu bine?). Succes, zic. Tuturor.

  2. Bine ai revenit in SuperBlog! Iti multumim pentru participare si iti dorim succes si inspiratie! Sa ne citim cu bine! 🙂
    Salutari ingerului! 🙂

    echipasuperblog
  3. Mai eu zic sa te muti, ciorile nu-ti aduc noroc sau suna pe aia de la ecarisaj ca altfel numai prostii faci :)))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: